درمان شقاق (فیشر) با لیزر ایتالیایی

توسط فوق تخصص کولورکتال (ناحیه مقعد)

بدون بیهوشی، بدون بستری شبانه، بدون درد، درمان در 30 دقیقه

بالاترین سطح رضایت بیمار در 10 سال گذشته

بکارگیری متد ICE درمان بدون درد

مهم : برای رویت مدرک فوق تخصص پزشکان به سایت نظام پزشکی مراجعه نمایید، برای اطمینان شما مدارک پزشکان از سایت نظام پزشکی دریافت شده و زیر عکس هر پزشک در سایت فوق قرار گرفته است.

چرا اینجا بهترین انتخاب شماست؟

1: درمان صرفاً توسط پزشک فوق تخصص انجام می‌شود (پروانه نظام پزشکی زیر عکس هر پزشک وجود دارد)

2: رعایت اصول بهداشتی، نظافت وسواس گونه

3: استفاده از بهترین و معتبرترین لیزر جهان، ساخت کشور ایتالیا

4: رضایت همه بیماران (در منو همین سایت بالغ بر 200ویدئو از رضایت بیماران وجود دارد)

5: وجود پزشک فوق تخصص خانم و آقا

​​​​​​​6: به روز بودن پزشکان مجموعه در زمینه با درمان بیماری نشیمنگاهی 
​​​​​​​
​​​​​​​7: دارا بودن مدارک بین المللی تخصصی در رابطه با بیماری ناحیه مقعد

تجربه بیماران از زبان خودشان

دریافت مشاوره تلفنی 54 50 42 22 021
جراحی شقاق مزمن

شقاق زخمی در ناحیه کانال آنال و پوشش سلولی مقعد است. این زخم یا پارگی که به شکل ترک خوردگی در اطراف دهانه مقعد دیده می‌شود و اصولا بسیار دردناک می‌باشد. معمولاً شقاق در ناحیه زیر خط دندانه‌ای مقعد رویت می‌گردد. ظاهر شقاق در اکثر مواقع شکافی بیضی شکل است، گاها به شکل تَرکی نا منظم هم پدیدار می‌شود. شقاق خونی زمانی به وجود می‌آید که بیماری مزمن شده‌باشد. بهتر است درمان شقاق در مراحل ابتدائی انجام گردد تا بیمار به درد و خونریزی غیر قابل تحمل دچار نگردد. شقاق مزمن بسیار دردناک است. گاهاً بیماران شقاق را با بواسیر (هموروئید) اشتباه می‌گیرند. در واقع در دو طرف زخم شقاق اسکین تگ ایجاد می‌شود که عامل تشخیص افتراقی با هوروئید می‌گردد.
البته برای تشخیص دقیق، باید متخصص بیماری‌های مقعدی بعد از معاینه، تشخیص دهد بیماری شما کدام یک از این دو نوع است. در موارد معدودی افراد همزمان به هر دو بیماری شقاق و هموروئید مبتلا می‌شوند. که در این صورت درمان هر دو بیماری در یک جلسه نیم ساعته در این مطب، انجام می‌گردد.

شقاق چیست؟

عمل شقاق با لیزر

علت شقاق فشار ناشی از عبور مدفوع سفت و یا بیرون روی(اسهال) طولانی مدت است.گاها مصرف نابجای ملین‌ها در بلند مدت باعث بروز این بیماری می‌شود. البته باید گفت آمار ابتلا به بیماری شقاق در بین آقایان و خانم ها تقریباً یکسان است. از دیگر دلایل به وجود آمدن بیماری شقاق نوع تغذیه و سبک زندگی از عوامل ابتلا به این بیماری می‌باشد. مصرف روزانه 8 لیوان آب و انجام ورزش‌های سبک و اصولی می‌تواند از ابتلا به این بیماری جلوگیری کند. مدفوع غیر طبیعی(یبوست و یا اسهال) اگر طولانی مدت باشد می‌تواند علت شقاق باشد. همچنین افرادی که دریچه مقعد تنگی دارند بیشتر به این بیماری دچار می‌شوند چون خروج مدفوع توام با فشار بیشتر است. علت شقاق می‌تواند نظافت بیش از حد مقعد در آدم‌های وسواسی باشد. خارش مقعد مزمن هم دلیل شقاق است.

علت شقاق ؟

انواع شقاق !!!

شقاق حاد
شقاق حاد با درد و خونریزی در ناحیه مقعد مواجه شده‌است و احتمالاً دستمال توالت پس از دفع، خون آلود می‌شود. در این ناحیه بیمار درد و سوزش احساس می‌کند ولی عمق و گستردگی زخم همچنان کوچک است.
شقاق مزمن
شقاق مزمن با بی توجهی به شقاق حاد بروز پیدا می‌کند، به اینصورت که عمق و گستردگی زخم بیشتر شده، خونریزی افزایش پیدا کرده و درد غیر قابل تحمل می‌شود. در این زمان تنها راه درمان شقاق، استفاده از لیزر می‌باشد.

انواع شقاق
درمان شقاق با لیزر

درمان شقاق با لیزر co2

درمان شقاق در مراحل ابتدائی با بهبود مدل مدفوع امکان پذیر است اگر در فاز اولیه بیماری شقاق قرار دارید با مراجعه به پزشک و تجویز داروئی و اصلاح مدل تغذیه مانع از توسعه شقاق شوید. ولی اگر حدوداً 1.5ماه از شروع بیماری شقاق گذشته باشد و درمانی انجام نداده باشید بیماری شما از حالت حاد به حالت مزمن تبدیل شده‌است. در این شرایط به احتمال 95% تنها راه درمان شقاق جراحی شقاق می‌باشد. در سال‌های اخیر با پیشرفت تکنولوژی، تجهیزات لیزر به یاری پزشکان آمده‌است و این امکان را به آنها می‌دهد تا بتوانند بهترین نتیجه را در کوتاهترین زمان ممکن دریافت کنند و درمان سریع شقاق را رقم بزنند. درمان شقاق با لیزر بسیار راحت می‌باشد و دیگر ضرورتی ندارد بیمار بستری شود میزان درد و سوزش بیمار به حداقل ممکن می‌رسد و احتمال عود تقریباً 1% است. مدت زمان جراحی حدوداً 15 دقیقه و بصورت سرپائی می‌باشد. البته این نکته به تجربه و مهارت پزشک در جراحی شقاق ربط پیدا می‌کند. درمان‌های خانگی بدون تجویز پزشک به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، چون احتمال گسترش بیماری وجود دارد. از طرفی سایر بیماری ها می توانند علائم مشابهی با این بیماری داشته باشند و تشخیص افتراقی بیماری می‌تواند برای بیمار خطر آفرین گردد. لذا تشخیص نهائی و روش درمان را به دکتر متخصص شقاق بسپارید. مطمئن باشید یک ویزیت ساده می‌تواند سلامتی ارزشمند شما را تضمین کند.

درمان شقاق با لیزر چه فوایدی دارد؟

درمان شقاق با لیزر  پرتوان co2 به این صورت است که زخم شقاق و زائده پوستی آن برداشته می‌شود و عمل اسفنکتروتومی انجام می‌شود. در این زمان انتهای عصب بریده شده، ترمیم می‌شود و در نتیجه بیمار بعد از عمل درد چندانی نداشته و یا میزان درد به حداقل می‌رسد. لیزر،  عروق کوچک بریده شده در هنگام عمل شقاق را ترمیم می‌کند در نتیجه خونریزی قطع و یا کاهش می‌یابد. ضمن آنکه درمان شقاق با لیزر خیلی سریع انجام می شود و به بیهوشی بیمار نیازی ندارد. استراحت بیمار چند ساعت است و پس از آن به زندگی روزمره خود ادامه می‌دهد. استفاده از لیزر بهداشتی‌تر از حالت جراحی با تیغ است به همین خاطر انتقال بیماری‌های عفونی قطعاً به صفر می‌رسد. با لیزر co2 بافت‌های اطراف شقاق صدمه نمی‌بیند. بخاطر همین مورد درد بعد عمل بسیار کم است. ضمناً با استفاده از لیزر آسیب رسیدن به اسفنکتر مقعد از بین می‌رود.
​​​​​​​در نهایت اگر فرد مبتلا به بواسیر(هموروئید) باشد امکان درمان هر دو بیماری در یک جلسه 30دقیقه ای وجود دارد. 

جراحی شقاق با لیزر
درمان شقاق
چرا زخم شقاق خود به خود خوب نمی‌شود؟

​از آنجائیکه کانال مقعد محل عبور مدفوع است و مدفوع مملو از میکروب می‌باشد بیماری شقاق با بی توجهی خوب نمی‌شود. بلکه وضع بیمار لحظه به لحظه بدتر هم خواهدشد و درگیر عفونت و یا زخم شقاق می‌گردد. خروج روزانه مدفوع از کانال آنال باعث باز شدن مداوم زخم شقاق می‌شود. لذا هر بار که روی زخم بسته می‌شود مجددا زخم می‌شود و همین امر عامل ایجاد شقاق مزمن می‌گردد.

عوارض عمل شقاق

درمان شقاق با لیزر کمترین عوارض را برای بیمار در بر دارد ولی در کل عوارضی که احتمال دارد برای بیمار پس از عمل ایجاد شود به شرح زیر است:
1-احتمال درد و سوزش معمولاً یک تا سه روز برای بیمار وجود دارد برای کاهش این درد داروی مسکن تجویز می‌شود. ضمناً داروهائی که از ایجاد مدفوع سفت جلوگیری کند هم تجویز خواهد شد.
2-احتمال بی اختیاری موقت گاز معده وجود دارد که پس از چند روز از بین می‌رود.
3-تداوم خونریزی در بعضی افراد که البته این موضوع بسیار نادر است و بعد ازیک یا دو هفته پایان می‌یابد.
4-احتمال احتباس موقت ادراری وجود دارد که پس از 24 ساعت از بین می‌رود.

جراحی شقاق