درمان فوق تخصصی ناحیه مقعد
بکارگیری متد ICE درمان بدون درد
چرا اینجا بهترین انتخاب شماست؟
1: درمان صرفاً توسط پزشک فوق تخصص انجام میشود (پروانه نظام پزشکی زیر عکس هر پزشک وجود دارد)
2: رعایت اصول بهداشتی، نظافت وسواس گونه
3: استفاده از بهترین و معتبرترین لیزر جهان، ساخت کشور ایتالیا
4: رضایت همه بیماران (در منو همین سایت بالغ بر 200ویدئو از رضایت بیماران وجود دارد)
5: وجود پزشک فوق تخصص خانم و آقا
6: به روز بودن پزشکان مجموعه در زمینه با درمان بیماری نشیمنگاهی
7: دارا بودن مدارک بین المللی تخصصی در رابطه با بیماری ناحیه مقعد
پاسخ به سوالات پرتکرار بیماران از زبان دکتر امامی میبدی
درمان فیستول های کوتاه و ساده بالیزر co2 بهترین راه رهائی از این بیماری است. از آنجائیکه فیستول یک مجرای غیر طبیعی به شکل تونلی باریک در کنار دریچه مقعد است و به داخل کانال آنال راه دارد، لیزر پرتوان co2 میتواند درمان مناسبی برای این بیماری باشد. ولی اگر طول فیستول زیاد باشد. حتما باید جراحی در کلینیک یا بیمارستان با بیهوشی انجام شود پزشکان فوق با تجربه سالها درمان فیستول میتواند درمانی مطمئن را برای بیماران رقم بزند. بیمارانی که به فیستول مبتلا میشوند از ترشحات بی اختیار درون روده از طریق این شیار به بیرون رنج میبرند گاهاً فیستول دردناک است و برای بیمار استرس زیادی ایجاد میکند. لذا دکتر امای میبدی با درمانی بسیار ساده میتواند شما را در عرض 30 دقیقه از این بیماری رها کند. هزینه درمان فیستول با لیزر co2بسیار کمتر از هزینه درمان با لیزر دایود در کلینیک و بیمارستان است.
آبسه مقعدی یک بیماری عفونی در ناحیه مقعد است که برای بیمار ترشح و یا درد و سوزش و خارش ایجاد میکند. به طور ساده آبسه مقعدی یک جوش بزرگ در ناحیه مقعد است. اگر آبسهها در مراحل ابتدایی درمان شوند خطر جدی برای بیمار ندارند. منتهی عموماً آبسه مقعدی با بی توجهی افراد روبرو میشود و امکان دارد پشت آبسه حفرهای ایجاد گردد و به داخل روده بزرگ راه پیدا کند و انواع فیستولهائی که در ذیل نام برده شده را برای فرد به وجود آورد. باید گفت که یکی از مزمنترین بیماریهای ناحیه مقعد فیستول است و میتواند علیرغم درمانهای متعدد تا سالها و یا تا انتهای عمر با بیماران همراه باشد. لذا درمان سریع فیستول و حتی آبسه مقعدی بسیار مهم است. اگر به درمان فیستول ایجاد شده تا چند هفته توجه نشود احتمال دارد عمق تونل زیاد شود. پس اگر با تورمی سرخ رنگ در اطرف مقعد روبرو هستید و یا حفرهای کوچک در کنار مقعد دارید و یا اینکه لباس زیر شما لکههایی زرد رنگ و یا خونابه دارد؛ سریعاً به یک جراح آشنا با درمان بیماری مقعدی مراجعه کنید.
وجود آبسه مقعدی: همانطور که در بخشهای قبل نیز اشاره کردیم، وجود آبسه مقعدی میتواند یکی از نشانههای ابتلای بیمار به فیستول مقعدی است. زیرا در بسیاری موارد رها کردن آبسه و درمان آن باعث ایجاد فیستول مقعدی میشود. گاهی نیز حتی پس از درمان آبسه مقعدی، در صورتی که درمان به دقت و با روش صحیح انجام نشود، بازهم احتمال ایجاد فیستول مقعدی وجود دارد.
وجود زخم و تروم: تروما یا ضخم حاصل از ضربه شدید، از دیگر عوامل ایجاد فیستول مقعدی است. ضربههای شدید به این ناحیه ممکن است باعث آسیب بافتهای اطراف مقعد شده و تغییر شکل سلولهای آن را سبب شود. این موضوع احتمال ایجاد فیستول مقعدی را افزایش میدهد.
بیماریهای التهاب دستگاه گوارش: بیماریهایی مانند دیورتیکولیت و کرون و سرطان روده از جمله بیماریهایی هستند که تأثیر مستقیم بر دستگاه گوارش و غدد آن دارند. بیماری کرون بر روی لولههای گوارشی تأثیر داشته و آنها را متهلب میکند. دیورتیکولیت کیسههای کوچک موجود در روده بزرگ را ملتهب میکند. سرطان روده نیز دائماً بافتهای روده را تحت تأثیر عفونتها و التهابات شدید قرار میدهد. این نوع بیماریهایی که باعث ایجاد التهاب در روده بزرگ میشوند، احتمال بروز فیستول را نیز در افراد بیمار افزایش میدهند. بیماری کرون به خودی خود 25% موارد ابتلا به فیستول را بر عهده میگیرد! بنابراین اگر با هرکدام از این بیماریها دست و پنجه نرم میکنید بهتر است حواستان به فیستول مقعدی نیز باشد.
هیدر آدنیت چرکی: این بیماری منحصراً غدد عرق زیر پوست را مورد حمله قرار میدهد. این حمله باعث عفونت این غدد میشود. وقتی صحبت از غدد عرق زیر پوستی میشود، ذهن اکثر ما به سمت پوست زیر بغل, گردن، صورت و یا دست و پا میرود. در صورتی که این غدد در همه نواحی بدن که پوست وجود دارند مستقر هستند. بنابراین اگر این بیماری غدد درون مقعد را هدف قرار دهد. احتمال بروز فیستول بسیار زیاد خواهد بود.
شقاق مقعدی: بی توجهی به شقاق مقعدی عامل دیگری برای بروز فیستول ها است لذا در صورتیکه به شقاق (فیشر) دچار شده اید باید سریعاً اقدام به درمان کنید تا احیاناً به فیستول مبتلا نشوید.
فیستولها انواع مختلفی دارند. در واقع دلیل به وجود آمدن فیستول عامل اصلی تعیین کننده نوع آن است. زیرا موقعیت فیستول در مقعد و عضلات راست روده تا حد زیادی به موقعیت التهابات و عفونتهای موجود در روده بستگی دارد. همین موضوع نیز سبب شده انواع فیستول را بر اساس موقعیت مکانی آنها به ۵ دسته زیر تقسیم کنند.
فیستول ساب موکوزال: فیستول مقعدی ساب موکوزال سادهترین نوع فیستول است. زیرا فقط و فقط از بافت مخاطی زیر اسفنکتر داخلی مقعد میگذرد و از آن طریق به پوست مقعد رسیده و از آن خارج میشود. درمان فیستول مقعدی ساب موکوزال نسبت به سایر انواع آن آسانتر است. چرا که هیچ خطری عضلات اسفنکتر داخلی و خارجی مقعد را درگیر نمیکند و هنگام درمان آسیبی به آنها وارد نخواهد شد. ضمنا این نوع فیستول در مطب و با دستگاه لیزرco2قابل درمان میباشد.
فیستول اینتر اسفنکتریک: در این نوع فیستول مقعدی، کانال فیستول وارد اسفنکتر داخلی شده و پس از عبور از عرض آن، از بین عضلات اسفنکتر داخلی و خارجی مقعد عبور میکند و از نزدیکی دریچه مقعد خارج میشود. این مورد با دارا بودن آمار 60 تا 70 درصدی، بیشترین گستردگی بین انواع فیستول مقعدی را به خود اختصاص داده است. در اکثر مواقع این نوع فیستو هم با دستگاه لیزرco2 قابل درمان است.
فیستول ترانس اسفنکتریک: در حالت ترانس اسفنکتریک، کانال فیستول از عرض اسفنکتر داخلی مقعد عبور کرده و وارد اسفنکتر خارجی میشود. سپس از داخل همین اسفنکتر کمی دورتر از دریچه مقعد از پوست خارج میشود. این نوع فیستول مقعد جزو موارد نسبتاً شدید آن است که درمان آن نیز نسبت به انواع قبلی سختتر خواهد بود. گستردگی این نوع فیستول مقعدی حدود 20 درصد است.
فیستول سوپر اسفنکتریک: حالت سوپر اسفنکتریک زمانی اتفاق میافتد که کانال فیستول از عرض عضلات اسفنکتر داخلی و خارجی مقعد گذشتن و وارد بافت پوبورکتالیس مقعد شود. در این حالت، کانال از فاصله دورتر (حدود 2/5 سانتی متر) از دریچه مقعد خارج میشود. این حالت نیز جزو حالات شدید و پیچیده بیماری فیستول مقعدی است. به طور کلی هرچه به سمت انواع پیچیدهتر بیماری برویم میزان گستردگی آن بین بیماران نیز کمتر و درمان آن دشوارتر خواهد بود.
فیستول اکسترا اسفنکتریک: این حالت پیچیدهترین و پیشرفتهترین نوع بیماری فیستول مقعدی است. زیرا در این حالت کانال فیستول از درون راست روده ( نه ناحیه مقعد) آغاز شده و پس از عبور از دو اسفنکتر داخلی و خارجی وارد بافت کف لگن میشود. سپس با فاصله بیش از ۳ سانتی متر از دریچه مقعد از پوست خارج میشود. این نوع فیستول مقعد بیشتر در پی بیماری کرون و یا آبسه به وجود میآید.
برای تشخیص فیستول مقعدی ابتدا باید به یک جراح که تخصص درمان بیماریهای مقعدی را دارا میباشد مراجعه کنید و پزشک شما را معاینه کند و در صورت نیاز با استفاده از کونولوسکوپی، فیستولوگرافی، سیگموئیدوسکوپی و سونوگرافی نوع و محل فیستول مقعدی را تشخیص دهد.
دکتر امیر حسین امامی میبدی در مطب خود برای تشخیص نوع فیستول مقعدی سن و شرایط بیمار را در نظر گرفته و سپس بهترین روش تشخیص را برای بیمار تعیین میکند تا بیمار درد کمتری را تحمل کند.
اگر در زمان معاینه طول فیستول کوتاه باشد، در همان لحظه توسط لیزرco2 امکان درمان وجود دارد و بیمار پس از 20 دقیقه مرخص میشود. ولی اگر فیستول با لیزر درمطب درمان شدنی نباشد پزشک با تجویز آزمایش و تصویر برداری نوع دقیق فیستول را کشف میکند. سپس درمان را در بیمارتان با بیهوشی کامل انجام میدهد. در این وضعیت بیمار باید 1 الی 2 روز در بیمارستان بستری باشد.